RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Biler og mannskaper fra nødetatene på stedet i Uelandsgate i Oslo, der en syklist ble alvorlig skadet i kollisjon med en lastebil fredag morgen.
Biler og mannskaper fra nødetatene på stedet i Uelandsgate i Oslo, der en syklist ble alvorlig skadet i kollisjon med en lastebil fredag morgen. Foto: Martin Henrik Andresen (NTB scanpix)

Syklist skadd i kollisjon med lastebil

Sist oppdatert:
En syklist i 40-årene ble påført alvorlige skader i en kollisjon med en lastebil i Oslo fredag morgen.

Den mannlige syklisten i 40-årene måtte sendes til sykehus i ambulanse etter kollisjonen med lastebilen, ved 8-tiden fredag morgen. Ulykken skjedde ved en rundkjøring i Jutulveien og Uelands gate på Sagene i Oslo.

- Omstendighetene rundt ulykken er ikke kjent. Vi har tatt beslag i førerkortet til lastebilsjåføren, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli ved Oslo politidistrikt til NTB.

Tilstanden for syklisten skal være alvorlig, men ikke livstruende. Mannen var bevisst etter ulykken og fikk behandling på stedet før han ble transport til Ullevål sykehus, som ligger i kort avstand fra ulykkesstedet. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere