RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sykmeldt med vondt bein etter demonstrant-spark

Rådgiveren til Tyrkias statsminister, Tayyip Erdogan, ble avbildet idet han sparket til en demonstrant i gruvebyen Soma.
Rådgiveren til Tyrkias statsminister, Tayyip Erdogan, ble avbildet idet han sparket til en demonstrant i gruvebyen Soma. Foto: Stringer (Reuters)
Sist oppdatert:
Rådgiveren som sparket en demonstrant etter gruveulykken i Soma i Tyrkia, er sykmeldt på grunn av smerter i beinet.

Soma (NTB-DPA): Bildene av at den tyrkiske statsministerens rådgiver sparket en demonstrant gikk verden rundt forrige uke. Yusuf Yerkel dro til et sykehus i Ankara ved 8-tiden onsdag, samme kveld som han hadde sparket demonstranten i Soma.

Les ogsåOver 300 omkom i gruveulykken i Tyrkia

Rådgiveren forklarte at smertene kom etter et fall. Smertene var imidlertid i kneet i det samme beinet som han brukte til å sparke demonstranten tidligere på dagen, skriver avisen Hürriyet Daily News, som har fått se legerapporten.

Rapporten beskriver en «hevelse på 10x10 centimeter og blåmerker på høyre kne, samt blåmerker og noe hevelser på venstre skulder og på brystet.»

Les også:  Tre siktet for uaktsomt drap etter gruvebrannen

Yerkel ble sykmeldt i sju dager, og er dermed etter planen tilbake på jobb onsdag denne uken.

«Pasienten har smerter ved bevegelse av arm og bein, og har vanskelig for å gå» skrev legen forrige uke.

- Jeg beklager at jeg ikke klarte å beherske meg, til tross for alle provokasjonene, fornærmelsene og angrepene jeg ble utsatt for den dagen, sa Yerkel etter at hendelsen ble kjent. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere