RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Symantec demper forventningene

Sist oppdatert:
Datasikkerhetsselskapet Symantec toppet analytikernes estimater for forrige kvartal, og kan vise til en omsetningsøkning på 26 prosent fra samme periode i fjor, men skuffer på guiding
Symantec, som konkurrere med norske Norman i markedet for datavirusprogramvare, fikk et ordinært resultat på 68,1 millioner dollar, og et proforma resultat på 77,8 millioner dollar, eller 47 cent pr. aksje i regnskapsmessig fjerde kvartal. Selskapet har avvikende regnskapsår, som avsluttes 31. mars.

Det var ifølge estimater innhentet av Thomson First Call ventet et resultat før ekstraordinære poster på 46 cent pr. aksje.

Omsetningen økte fra 311 millioner dollar i fjerde kvartal i fjor til 390 millioner i år.

- Dette er et sterkt siste kvartal som avslutter et eksepsjonelt år for Symantec, sier konsernsjef John W. Thompson i en kommentar.

Både året og kvartalet var ifølge Thompson godt over selskapets forventninger.

Når det gjelder inneværende kvartal, ser selskapet omsetning på mellom 370 og 290 millioner dollar, og et resultat på 34 cent. For hele året venter selskapet et resultat på 1,75 til 1,88 dollar. Analytikerne forventer henholdsvis 40 cent og 1,91 dollar. Aksjen falt i etterbørshandel i USA.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere