*Nettavisen* Nyheter.

Syndig i sommerens striper

RUTER: Det ropes striper fra catwalken i Milano der moten fra sommeren 2009 for tiden vises. Her en modell for Dolce and Gabbana. Foto: (Scanpix)

Milanos catwalk bugner av deilige striper for sommeren.

25.09.08 12:28

(SIDE2): Det går knapt en sommer uten noen form for de maritime stripene i motebildet og sommeren 2009 er intet unntak. Ned catwalken i det italienske motebyen Milano skrider modellene kledd i sexy, søte og kule stripete antrekk fra designere som Dolce & Gabbana, Moschino og Armani.

Se bildeserie nede i saken!

Sommerlig
Striper og ruter betyr sommer, og motegigantene har latt sjø, båtliv og stranda inspirere til flatterende og glade plagg. Særlig er det Dolce & Gabbana som står for stripene denne gangen. Vakre fotside kjoler, bukser og bikinier med en miks av loddrette og vannrette striper, brede striper og smale striper er representert i motebildet.

Moschino og Sportsmax mikser ruter og striper om hverandre for en deilige sommerlig vri. Vide bukser med oppbrett og vide skjorter hører sammen, så litt tidlig 90-tall er tydelig tilbake for neste sommer.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Vertikal vs. horisontal
I høst har det vært debattert blant ekspertene om vertikale og horisontale striper er det mest flatterende. Faktisk mener de at vertikale striper er med på å fremheve «problemområdene» mange av kvinnene forsøker å skjule som en stor rumpe, en litt omfangsrik midje eller et godt brystparti.

Les saken her: Dette gjør deg tykkere

Neste sommers trender viser at det er mest av vertikale striper fra de store designerne, men noe horisontalt blir det også å se. Hent fram sjøkvinnen i deg og kle deg i striper når varmen kommer tilbake.

917

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Lyst på en kjæreste? Prøv Side2s datingtjeneste Match!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.