RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Square Enix)

Synes du dette er sexy?

Sist oppdatert:
Det er i så fall ikke hensikten, hevder spillstudioet bak «The 3rd Birthday: Parasite Eve».

Spillstudioet Square Enix medgir at det kommende spillet «The 3rd Birthday: Parasite Eve» har innhold enkelte spillere vil synes er erotisk, men insisterer overfor nettsiden Eurogamer at det hensikten med innholdet ikke er å tiltrekke seg oppmerksomhet.

Klærne rives av

«The 3rd Birthday: Parasite Eve» slippes eksklusivt til Playstation Portable. Her slåss heltinnen Aya Brea mot enorme fiender, og i kampens hete vil klærne bli revet av henne. «Plausibelt og realistisk», sier den legendariske «Final Fantasy»-utvikleren Yoshinori Kitase til nettsiden.

- Man kan reelt sett synes at enkelte funksjoner er erotiske eller sexy. For eksempel vil Ayas klær rives av og i stykker for å vise mer hud, noe mange spillere vil synes er sexy. sier Kitase.

- Realistisk

- Men vi gjør ikke det for vi ønsket å vise henne fram i et veldig sexy lys. Det er mer fordi slik er virkeligheten. Når du slåss vil du selvsagt bli revet i og skadet, fortsetter utvikleren.

«The 3rd Birthday: Parasite Eve» er et actionrollespill til PSP. Originalspillet ble første gang utgitt på PSOne i 1998. Ifølge Kitase er ikke «The 3rd Birthday» en oppfølger, men en ny start på serien.

«The 3rd Birthday: Parasite Eve» slippes i Europa i løpet av vinteren 2010.

Synes du «The 3rd Birthday: Parasite Eve» er sexy? Se, og døm selg:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere