Synger «Blackbird» til sin nyfødte og døende sønn

Stillbilde hentet fra videoen som er lagt ut på YouTube.

Stillbilde hentet fra videoen som er lagt ut på YouTube. Foto: Chris Picco (YouTube)

Mistet kona i fødselen fire dager før. Den hjerteskjærende videoen er sett av hundretusener. Se videoen.

Chris Picco har lagt ut en rørende video på YouTube hvor han spiller og synger den legendariske «Blackbird» til sin døende sønn, Lennon James Picco, som ligger i kuvøse.

Videoen ble filmet på tirsdag, bare noen timer før sønnen døde. Lennon James ble født på lørdag, fire måneder for tidlig. Kona til Chris Picco døde under hastekeisersnittet.

Svevde mellom liv og død
Sønnen svevde mellom liv og død, og personellet ved barnesykehuset Loma Lind i California gjorde alt de kunne for å holde guttebabyen i live.

Etter at sønnen hadde tilbrakt noen dager i kuvøse, bestemte den nybakte faren seg for å ta fram gitaren og spille Paul McCartneys legendariske «Blackbird» fra 1976 for sønnen.

minnesiden til kona Ashley, har Chriss Picco skrevet følgende: «Ashley kunne ofte føle Lennon bevege seg til musikk, så jeg hadde med gitaren i dag og ga ham en liten konsert. Forsett med å be for et mirakel for min kjæreste, perfekte lille fyr.»

- Fire uforglemmelige dager
Noen timer senere bekreftet Chis Picco på samme minneside at sønnen hadde avgått ved døden.

«Han hadde på seg klær som Ashley hadde tatt med til ham, med små gitarer på, og han var inntullet i et lite teppe en nær venn har laget. Jeg er så takknemlig for de fire uforglemmelige dagene jeg fikk sammen med ham. Moren hans ville vært overlykkelig av å se ham og holde ham, ta på ham, bade ham, synge for ham - som jeg har hatt gleden av å kunne gjøre,» skrev an på minnesiden.

På minnesiden til kona har venner av familien opprettet et fond for å samle inn penger til å dekke sykehusutgiftene og begravelsene. I skrivende stund er det samlet 60.000 dollar.

HTML EMBEDNettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.