RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Synger for deodoranter

«High School Musical»- stjernen Ashley Tisdale er det nye ansiktet i deodorantreklame.

(YEYE): Ashley Tisdale (22) er en ung og travel jente. Hun er for tiden aktuell med «Zack & Cody», «High School Musical» og albumet «Headstrong». Med en presset tidsplan har den søte skuespilleren likevel også et annet prosjekt på gang. Ashley deltar i en reklamekampanje for «Degree Girl deodorant». Hun skal være det nye ansiktet og stemmen for kampanjen.

Spilte inn sanger
Skuespilleren kommer ikke bare til å gjøre «photoshoots», men skal også synge sanger for kampanjen. Hun har allerede spilt inn de nye sangene og bekrefter at fansen allerede nå kan laste dem ned på DegreeGirl.com .

Oh my God!
Fansen kan også få sjansen til å møte Ashley personlig ved å delta i en skrivekonkurranse arrangert av «Degree Girl». I konkurransen må man skrive om sine egne «Oh my God»-situasjoner. Den beste teksten vinner en tur til Los Angeles og får henge sammen med Ashley. I spørsmålet om hvorfor Ashley takket ja til å være med i kampanjen svarer hun til TVGuide.com:

- Jeg er veldig spent fordi jeg synes det er viktig at tenåringsjenter kan få muligheten til å fortelle om når de har en OMG stund, uansett om det er et spennende, flaut eller nervøst øyeblikk. Jeg skulle ønske at jeg hadde en stjerne jeg så opp til da jeg var yngre som fortalte meg hva som var det beste å gjøre. Jeg elsker også video-blogging.

High School Musical 3
Nå kommer oppfølgeren til musikalsuksessen «High School Musical 3: Senior Year». Ashley skal også være med i denne filmen:

- Jeg vet ikke så mye om filmen enda fordi jeg ikke har lest manuset. Men jeg har spilt inn sangene så jeg vet litt om det. det er avslutningsår så det kommer til å bli vitnemålsutdeling og ball, men mer enn det kan jeg ikke røpe, sier søte Ashley til TVGuide.com.

Siste fra Yeye: Gå til forsiden her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere