*Nettavisen* Nyheter.

Synnøve tar egne på opsjon

Meieriutfordreren Synnøve Finden, med Dag Swanstrøm i spissen, hadde verken kontanter etter tilbakekjøpsfullmakt til egne aksjer. Men opsjoner har de sikret seg. Les mer her:

19.05.08 00:13

I dag meldte Greenwich Land Securities, med investor Pål Hveem i spissen, at de hadde solgt alle sine aksjer i meieriutfordreren Synnøve Finden til kurs 28,5 kroner.Like etterpå meldte Synnøve Finden selv at de hadde inngått en kjøpsopsjon på 561.500 aksjer med forfall 19. juni i år. Selskapet kan da innløse til kurs 24 kroner, mens de betalte en opsjonspris på 5,86 kroner per aksje.- Ville ikke bruke penger

Finansdirektør Øystein Selen i Synnøve Finden sier til iMarkedet.no at de ikke ønsket å bruke sine kontanter på å kjøpe aksjer.- Vi ønsker ikke bruke penger på det, eller har det ikke, sier Selen som også forteller at de ikke har fullmakt til å kjøpe tilbake egne aksjer.- Vi synes det var et interessant nivå, og det var en post i markedet, sier Selen som forteller at de kan benytte aksjene i flere sammenhenger.Han forteller videre at de ikke har flust med likviditet, men forteller at de ikke vil emittere aksjer. Selskapet hadde for sine videreførte virksomheter en kontantbeholdning på 25 millioner kroner.- Vi vil ikke emittere. Vi ser ikke behov for emisjon, sier Selen til iMarkedet.no. Han forteller at opsjonsforretningen selskapet har inngått er et uttrykk for at de er positive fremover.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag