*Nettavisen* Nyheter.

Synnøve vil bedre likviditeten(Ny)

Adm.direktør Dag Swanstrøm og Norsk Vekst har i dag solgt seg ned i meierikonsernet Synnøve Finden. Bakgrunnen skal være et ønske om bedre likviditet i aksjen

19.05.08 00:57

Swanstrøm har via sitt investeringsselskap ifølge en innsidemelding solgt 125.000 aksjer på kurs 30,50 kroner. Swanstrøm senker dermed sin eierandel fra 10,16 prosent til 8,46 prosent.Tidligere tirsdag meldt Norsk Vekst at de hadde solgt 300.000 av sine Finden-aksjer, etter avtale med Swanstrøm.Les:

Norsk Vekst selger i Synnøve Finden

Det er Fondsfinans og Handelsbanken som har plassert aksjene. Aksjene er spredt i markedet på flere investorer.- På grunn av liten fri flyt har imidlertid aksjene i Synnøve Finden ikke vært så likvide som man kunne ønske. Som hovedaksjonærer i Synnøve Finden ønsker Norsk Vekst og Dag Swanstrøm å bidra til at det blir en bredere flyt i selskapets aksjer. Synnøve Finden har også etablert en market maker-ordning i aksjen, skriver selskapet i en melding.En av kjøperne er markedssjef Christin Flinstad i Synnøve Finden, som har skaffet seg 10.000 aksjer i nedsalget.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.