RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Synnøve øker i Sverige

Sist oppdatert:
Synnøve Finden fortsetter å ekspandere i Sverige og kjøper nå et distribusjons- og logistikkselskap gjennom datterselskapet Nordic Lunch
Det er distribusjons- og logistikkselskapet Landet Runt i Strängnes AB som nå skal overtas av meieri- og nærignsmiddelkonsernet Synøve Finden.

Landet Rundt har en omsetningstakt på 20 millioner svenske kroner og har en flåte på 29 kjølebiler som dekker omkring 65 prosent av det svenske markedet.

Kjøpesummen utgjør 7,7 millioner svenske kroner, som skal utbetales over en tre årsperiode. I tillegg er det etablert en insentivmodell basert på fremtidig inntjening.

- I Norge har Nordic Lunch oppnådd god lønnsomhet gjennom en effektiv logistikk bygget på optimal vareflyt gjennom Web- basert ordrefangst (Food Access) koblet mot produksjon og egen distribusjon blitt en suksess . Med dette oppkjøpet er forutsetningene til stede for å kunne skape en like effektiv og helhetlig riksdekkende løsning også i Sverige, skriver Synnøve i en kommentar.

Due diligence, styregodkjennelse og overtagelse er berammet å skje innen 1. oktober 2004

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere