RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Synnøve lukker døren

Sist oppdatert:
Styret i Synnøve Finden tror ikke 25 kroner er nok.
Synnøve Finden tror ikke tilbudet fra Scandza vil få nok oppslutning. Onsdag morgen ble det kjent at Jan Bodd og Stig Sunde ønsker å kjøpe seg opp i Synnøve Finden. Duoen ønsker å få kontroll på 50,1 prosent og hvis de får nok forhåndsaksepter vil de fremme et bud på 25 kroner per aksje.

Scandza sitter med 8,95 prosent av de utestående aksjene i Tine-utfordreren.

- Styret har i dag vært i kontakt med flere av selskapets største aksjonærer, tilsvarende 45 prosent av selskapets aksjer. Ingen av disse kommer til å akseptere et bud på 25 kroner per aksje og det er derfor usannsynlig at et bud på dette prisnivået oppnår 50,1 prosent aksept, skriver Synnøve Finden i en børsmelding.

Det betyr i klartekst at styret ikke tror det blir noen transaksjon hvis ikke Scandza hever den indikerte budprisen. Synnøve Finden vil heller ikke være med på en gjennomgang av selskapet.

- På det aktuelle budnivå ikke tar de kostnader og ulemper en eventuell due diligence medfører, fordi det ikke synes realistisk at tilbudet vil kunne oppnå forutsatt akseptgrad, skriver selskapet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere