RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Synske Tuva svarte leserne

(Trine-Merethe Nilsen)
Sist oppdatert:
Hundrevis av spørsmål ble stilt synske Tuva på nettreff. Les hvilke svar hun ga våre lesere.

(SIDE2): Hva gjør en spådame til en spådame, er det medfødt? Kan de egentlig hjelpe oss, og i så fall hva kan de egentlig hjelpe oss med?

Torsdag stilte synske Tuva på nettreff på Side2, og svarte leserne på deres spørsmål. Mange er nysgjerrige på spåtjenester og den synske evnen Tuva besitter og Tuva mottok rundt 150 spørsmål. Et av de var fra «Thomas» som stiller seg skeptisk til Tuvas evner.

- Har du noen form for vitenskapelig dokumentasjon på disse evnene (altså med strenge krav til etterprøvbarhet) eller er det å kalle seg «klarsynt» bare enda en måte å loppe godtroende folk for penger mens man forteller dem det de vil høre?

Tuva svarer «Thomas» at hennes beste dokumentasjon er hennes hundrevis av faste kunder, som ringer henne opp år etter år. Hun synes det er fint at folk er kritiske, for det betyr at de engasjerer seg, men å kalle folk som ringer henne for godtroende mener hun er nedsettende.

Les dagens horoskop på www.Side2.no/astrologi

Tuva, eller Trine-Merethe Nilsen som hun egentlig heter, jobber til daglig som spådame for Magic Circle. Evnene sine oppdaget hun allerede som 23-åring, da hun hevder at hun møtte sin avdøde bestefar hjemme i stuen. Etter dette mener hun å ha sett flere avdøde personer ved flere anledninger.

Trine forteller at hun er glad i jobben sin og at hun gjennom den har møtt mange flotte mennesker. Hun bruker sin livserfaring og sine intuitive evner når hun daglig gir råd til hundrevis av mennesker.

Hun forteller at hun er kristen og at hun jobber gjennom Gud. Hennes viktigste oppgave er å skaffe sine kunder en venn - enten den vennen er Gud, Allah eller henne selv.

Torsdag svarte Tuva Side2s lesere, og under kan du lese svarene.

Her kan du besøke Tuva på nettet!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere