RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Syremannen er favoritten

Sist oppdatert:
Det går mot finalen i «Skaperen». Får seerne det som de vil, er det Snorre Logan som vinner oppfinnerkonkurransen.

(SIDE2): Tirsdag røk danske Carsten Sandholdt ut av konkurransen. Han deltok med et sikkerhetsarmbånd for hjerteopererte som overvåker faren for blodpropp de første timene etter operasjon. En unik metode som aldri tidligere har blitt brukt i en slik sammenheng, opplyser han til Side2. Men hans oppfinnelse nådde ikke opp tirsdag, verken hos dommerne eller seerne.

Det gjorde derimot Snorre Logan som vekket oppsikt allerede første gangen da han smurte syre over ansiktet da han skulle demonstrere produktet. Han var seernes soleklare favoritt under tirsdagens sending. Og siden seerne har siste ordet, kan det godt bli han som stikker av med seieren under finalen som står 2. mai.

Idar Vollvik har tidligere uttalt til Side2 at han er villig til å gi økonomisk støtte til samtlige av semifinalistene i «Skaperen» . Men Carsten Sandholdt som røk ut tirsdag, forteller til Side2 at han ikke har hørt noe om det ennå.

Utstemt, men ikke oppgitt

- Men om han ikke vil støtte det, så er det for så vidt hans tap. Etter min mening er det litt mer innhold i dette enn noe av det andre som deltar, sier Sandholdt til Side2.

Han kommer nå til å fortsette arbeidet sammen med sin samarbeidspartner, WPR (Wireless Patient Recording).

- De er Norges ledende på området. Det var de som laget prototype for meg, og vi tegnet en intensjonsavtale i noevember i fjor. Så arbeidet med dette kommer ikke til å stå stille, snarere tvert imot, konkluderer han.

Frysetørret babymat på topp

Dommernes favoritter tirsdag var Kaja Margrethe Huitfeldt Nove som deltar med frysetørret babymat. På andre plass rangerte de Ellen Kathrine Lie som deltar med en multiavlesningsboks til bruk i hjemmet.

Audun Jonassen fikk seg en gladmelding fra Idar Vollvik som lovet ham økonomisk støtte på direkten - uavhengig av hvordan det gikk med ham i konkurransen. Han deltar med snowboardklær som uttrykker et standpunkt mot hasj.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere