RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Syv VIF-spillere i aksjon for Norge

Sist oppdatert:
VALLHALL (vif.no): Hele syv Vålerenga-spillere var på banen for norske landslag onsdag kveld. En på A-landslaget, fire på U21-landslaget og to på G17-landslaget.

Christian Grindheim startet på benken da Norges A-landslag møtte Kroatia på bortebane, men kom inn etter 39 minutter da Blackburns Morten Gamst Pedersen måtte gå av banen med skade. Norge hadde lite å by på i Kroatia og hjemmelaget vant fortjent 2-1. Petter Vaagan Moen scoret Norges mål da han satt en retur i åpent mål fem minutter før slutt etter at Grindheim hadde spilt fri Ole Martin Årst som bommet alene med keeper.

På La Manga møtte U21-landslaget Slovakia. Tre Vålerenga-spillere var i Norges startoppstilling. Jørgen Horn startet som stopper, mens Steinar Strømnes og Alexander Mathisen tok plass på midtbanen. Arnar Førsund fikk 55 minutter som innbytter for Starts Morten Hæstad. Kampen endte målløs.

- Alle våre klarte seg bra og var blant Norges beste spillere i en veldig tett og jevn kamp. Alexander Mathisen spilte bare en omgang, men var likevel den som markerte seg mest og var best av våre, sier hovedtrener i U-gruppa Andreas Holter til vif.no. Holter er tilstede på La Manga for å følge Vålerengas talenter på nært hold.

G17-landslaget var også i aksjon på La Manga onsdag ettermiddag. Vålerenga har to spillere i troppen og begge spilte samtlige minutter, Amin Nouri på venstreback og Harmeet Singh sentralt på midtbanen. Norges 17-åringer tapte kampen mot Nederland 0-1.

I tillegg var Norges to G19-spillere sentrale da Norge slo Østerrike 3-0 tirsdag kveld.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere