RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Syvetasjers stillas raste sammen

Sist oppdatert:
Politiet frykter at flere stillas vil rase, og har evakuert området.

Syv etasjer med stillas har rast sammen på Siriskjeret i Stavanger, melder politiet på Twitter. Nødetatene er på stedet og det ble søkt etter skadde.

- Det er ganske mye stillas når det er syv etasjer som raser sammen. Det er så mye at du ikke får innsyn ved første øyekast, sier Tor Helge Stavik, operasjonsleder ved Rogaland politidistrikt, til Nettavisen klokken 08.50 onsdag.

Klokken kvart på ti opplyser politiet at de er ferdig med søket og at de er sikre på at ingen ligger under stillaset.

Politiet frykter at et annet stillas like ved også vil kollapse, og har derfor sperret av området. Det er foreløpig uvisst hva som er grunnen til at det første fallt sammen.

- Men det er en god del vind i Stavanger nå, så vi undersøker om stillaset er satt opp på riktig måte og om det er sikret tilstrekkelig. Svaret sier seg vel selv, det har jo rast sammen, sier Stavik.

Stillaset ble satt opp i forbindelse med oppføring av en boligblokk. Politiet har foreløpig ikke oversikt over hvem som er enteprenør og har ansvaret for stillaset.

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 08.34. 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere