RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

T5PC-boet får midler av kemner'n

Sist oppdatert:
Bostyret i konkursen etter T5PC har nå fått midler av Oslo kemnerkontor for å jakte videre på pengene som forsvant fra pyramidefiaskoen
Her en liste over T5PC-aksjonærene:

Søk blant T5PC-aksjonærene

Bakgrunnen for utbetalingen fra Oslo kemnerkontor er at bostyret hevdet at midlene ble betalt så kort tid før konkursen at midlene tilhører boet, melder NTB.

– Oslo kemnerkontor har gått med på å tilbakebetale vel 2,5 millioner kroner. Det gjenstår et siste beløp på vel 700.000 kroner, som vi fortsatt diskuterer med kemneren, sier bostyrer Thomas Steen Brandi til NTB.

Dermed skal boet ha fått inn 3,5 millioner kroner etter kollapsen i T5PC. Det er antatt at omkring en milliard kroner forsvant gjennom pyramidespillet uten at noen ser ut til å ha kontroll på hvor pengene ble av.

Bostyret konsentrerer i første omgang kreftene om rederiet Starck Kloster, meklerhuset Exente, avtalen med Powercharge/Celljump samt forhold rundt selskapet Vannin Import & Export Limited, ifølge NTB.

Torsdag avviste Oslo skifterett at bostyret i selskapet T5PC er inhabilt. Advokat Olav Sylte, som sto bak habilitetsinnsigelsen på bostyret, må betale 12.000 kroner i saksomkostninger.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere