Ta en titt på «Assassin's Creed Brotherhood»

Foto: (Ubisoft)

Ny utviklerdagnok fra Ubisoft.

06.09.10 07:11

Actionspillet «Assassin's Creed 2» er en av de beste spillopplevelsene fra 2009. Det er derfor ikke uten grunn vi gleder oss stort til «Assassin's Creed: Brotherhood». Spillet er ifølge Ubisoft ikke en vanlig utvidelse, men heller ikke «Assassin's Creed 3», så vi anslår det er noe midt imellom.

Igjen følger vi fotsporene til Ezio, denne gangen i Roma, hvor kartet er tre ganger så stort som Firenze. Men spillet tilbyr også ny spillmekanikk hvor medhjelpere er et av de viktigste tilleggene. Ubisoft har publisert en ny utviklerdagbok hvor vi får se en del av nyhetene i aksjon.

Du kan rekruttere nye medlemmer til lauget ditt, og disse kan du sende på oppdrag for deg. Hvor mange du sender, og hvor erfarne snikmorderne er, har betydning for hvor suksessrikt oppdraget blir. Du tjener også erfaringspoeng for dine medlemmer som du kan bruke til å oppgradere deg selv og laget. Ubisoft har implementert enkelte rollespillelementer hvor du kan fokusere på noen egenskaper fremfor andre, eller prøve å få en så balansert figur som mulig.

Se gjennomgangen av «Assassin's Creed: Brotherhood»

(Artikkelen fortsetter under videoen)

HTML EMBED

Se bilder fra «Assassin's Creed: Brotherhood»

3672

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet:

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag