*Nettavisen* Nyheter.

Ta fargetesten her

Klar for litt moro? Indisk parodi på Simpsons, The Singhsons, Eksorsisten spilt inn av kaniner og en svært så irriterende fargetest. TV 2 Nettavisen gir deg litt nettmoro.

22.03.04 10:16

Husker du det gammeldagse brio-spillet, hvor du skulle styre en kule unna alle hullene? Her er en mer oppdatert, men like avhengighetsskapende, versjon. Du styrer med piltastene, men pass opp, du får ikke forlate den rette sti.

The Singhsons. Indisk parodi på verdens mest populære tegneserie på TV – The Simpsons. Jeg lurer bare på hvordan Apu ser ut i denne versjonen..

Eksorsisten på 30 sekunder – spilt inn av kaniner. Er du fan av skrekkfilmer, og har Eksorsisten på topplisten din? Da bør du nok ikke se denne radbrekkingen av filmen. Men moro er det!

Aarrhg! Denne testen er såå enkel, og så irriterende vanskelig. Du har fire sekunder på deg til å velge det rette alternativet på spørsmålet: hvilken farge er det på bokstavene i dette ordet. Problemet er bare at ordet beskriver en farge – og kampen mellom høyre og venstre hjernehalvdel er i gang.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag