RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ta Prosafe-gevinsten

Sist oppdatert:
Meglerhuset ABG Sundal Collier mener at investorene bør ta gevinsten i oljeserviceaksjen Prosafe etter en rekke gode nyheter siden nyttår
I en analyse med tittelen "The profitt on the Good News", nedgraderer ABGSC sin anbefaling på oljeserviceaksjen fra Kjøp til Hold onsdag.

Nedgradering kommer etter at Prosafe i dag kunne melde at de har fått forlenget kontraktene på alle sine fem boligrigger i det meksikanske markedet. De samlede kontraktsverdiene er på 300 millioner dollar for flotellkontraktene som er på fem år. Ratene i kontraktene er ned 7 prosent i forhold til dagens nivåer.

- Vi mener dette er gode nyheter, positivt for selskapet, men stort sett som forventet, skriver ABGSC i analysen.

I et forsvar av nedgraderingen skriver ABGSC at de anbefalte kjøp på kurs 97 kroner med kursmål 115 kroner. Nå har aksjen gått 26 prosent og alle de positive nyhetene er ute. Aksjen er ikke lenger undervurdert, og NAV ligger på 116 kroner ifølge ABGSC.

Oppsummering:
Anbefaling: Hold
Kursmål: 120 kroner
Meglerhus: ABG Sundal Collier
Dato: 30. april 2003

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere