RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tabelltopp for juniorene

Sist oppdatert:
BRUMUNDDAL (vif.no): Vålerengas juniorlag topper fortsatt interkretstabellen etter 2-1-seier borte mot Brumunddal onsdag kveld. Dan Fellus scoret begge Vålerengas mål.

MATCHVINNER: Ingen Brumunddal-spillere evner å stoppe Dan Fellus på vei mot sin første scoring for kvelden. (Foto: Thomas Brekke Sæteren)
MATCHVINNER: Ingen Brumunddal-spillere evner å stoppe Dan Fellus på vei mot sin første scoring for kvelden. (Foto: Thomas Brekke Sæteren)
– Vi var ikke helt i hundre i dag. Vi gjør en del dårlige valg og mangler det nødvendige trøkket som vi måtte hatt for å spille ut Brumunddal. Derfor ble det en sliteseier i dag. Motstanderen var som forventet. Et hardtarbeidende lag som satset på duellkraft. De hadde en stor spiss og mye av spillet var bygget opp rundt ham. De var farlige på dødballer, sier Vålerengatrener Glenn Rostad til vif.no.

Sterk prestasjon
Kampen startet godt for Vålerenga. Etter åtte minutter fikk Dan Fellus ballen midt på Brumunddals banehalvdel. Fellus dempet den på brystet, kjempet seg forbi fire av hjemmelagets forsvarere, før han banket ballen i nettet fra atten meter. Sterk prestasjon av sisteårsjunioren. Resten av omgangen var på det jevne med mye dueller og oppstykket spill.

Strafferedning
Fem minutter ut i andreomgang fikk hjemmelaget straffe. Vålerengas keeper Adam Larsen hindret imidlertid utlikning da han var kjapt nede og reddet. Balanse i målprotokollen ble det først kvarteret før slutt. Etter klabb og babb foran Vålerengas mål, sendte en uheldig VIF-spiller ballen i eget nett. I minuttene som fulgte viste hovedstadens beste juniorlag vinnervilje. Anført av de to eldste utespillerne jaget Vålerenga seiersmålet. Syv minutter før slutt ble arbeidet belønnet. Mustafa ”Musa” Achrifi fant Dan Fellus med en lang pasning. Fellus dro ballen forbi sin oppasser og scoret fra skrått hold.

Stor vilje
– Jeg er veldig fornøyd med viljen gutta viser etter at hjemmelaget utlikner. De viser virkelig at de vil reise herfra med tre poeng. I dag sliter vi litt, det går tungt og spillerne er jevnt over slitne etter halvannen måned med ekstrem belastning. Mange spillere har spilt for mange kamper i forhold til hva som er ideelt for deres utvikling. Derfor er vi veldig fornøyd med at vi klarer å ro i land tre poeng her oppe, forteller Vålerengatreneren.

Fridager
– Nå skal gutta få noen velfortjente fridager for å lade batteriene. De har levert en kjempeinnsats denne våren, med ti seiere og to uavgjort i juniorserien og ti poeng med stort sett juniorspillere i 2. divisjon. Etter fridagene starter vi forberedelsene til Jet-turneringa i juli.

Reddet straffe
Mot Brumunddal var det Vålerengas tre sisteårsjuniorer som stod frem.
– Vi ser i dag at det er de eldste som takler belastninga og kampprogrammet best. Det er naturlig og har med erfaring å gjøre. Selv om keeper Adam Larsen var involvert i baklengsmålet, har han noen viktige inngripener og redder et straffespark. Dan Fellus jobber og sliter og scorer to mål. Mens ”Musa” virkelig viser at han vi ha med tre poeng hjem og er med på å avgjøre kampen når han er nest sist på sistemålet. De yngste kjenner at det har vært en tøff vår og er litt preget av det. Flere av dem har kamper for både rekrutt-, junior- og guttelag denne sesongen, avslutter Rostad.

DUELL: Kristoffer Thuen er vond å hanskes med i hodedueller. (Foto: Thomas Brekke Sæteren)
DUELL: Kristoffer Thuen er vond å hanskes med i hodedueller. (Foto: Thomas Brekke Sæteren)

12. serierunde, junior interkrets
Brumunddal – Vålerenga 1-2 (0-1)
SH-banen kunstgress – 80 tilskuere
Mål: 0-1 Dan Fellus (8), 1-1 Selvmål (73), 1-2 Dan Fellus (83)
Gule kort Vålerenga: Kristoffer Thuen, Dan Fellus, Fredrik Carlsen, Mathias Samuelsen, Mustafa Achrifi, Adnan Haidar
Vålerengas lag: Adam Larsen – Christian Svendby (Kent Brekke Jensen fra 66), Kristoffer Thuen, Mathias Samuelsen, Amin Nouri (Joakim Bekken fra 52) – Mustafa Achrifi, Fredrik Carlsen, Harmeet Singh (Adnan Haidar fra 66), Kristian Brix (Stefan Radljenovic fra 85) – Dennis Obeng (Bajram Ajeti fra 36), Dan Fellus

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere