Gå til sidens hovedinnhold

Tagger alvorlig skadd i Brevik

Brevik (NTB): En tagger som stakk av fra politiet, ble alvorlig skadd da han falt ned en skrent i Brevik i Telemark natt til fredag.

En politipatrulje kom over tre taggere på Korvetten i Brevik klokken 01.33. Da taggerne ble oppmerksomme på politiet, stakk de fra stedet.

- Da patruljen lette etter dem, fant de en person som lå hardt skadd under en rundt 15 meter høy skrent som vedkommende hadde havnet utfor. En annen person hang fast midt oppe i skrenten og kom seg verken opp eller ned, opplyste operasjonsleder Tor Ragnar Steffensen i Telemark politidistrikt til NTB.

Da ambulansemannskapene kom til stedet fant de ut at mannen var såpass hardt skadd at han ble kjørt til Sykehuset Telemark for å bli hentet med luftambulanse og fraktet til Oslo universitetssykehus. Politiet opplyser at han har fått to mindre hjerneblødninger og brudd i bekken og lårbein.

Brannmannskaper ble satt inn for å ta seg av den andre mannen som hadde satt seg fast i skrenten. De fikk geleidet ham ned i sikkerhet. Den tredje taggeren ble pågrepet i en leilighet like etterpå.

Operasjonsleder Aadne Røilid i Telemark politidistrikt opplyser fredag at politiet har opprettet sak mot de tre taggerne og at de vil bli siktet. Han sier at taggerne har erkjent forholdene. (©NTB)

Reklame

Er dette årets beste påskeegg?