RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Tagget» flyet til Bush

Sist oppdatert:
En video med den berømte grafittitegneren og gameren Marc Ecko viser taggeren som sprayer «Still Free» på selveste Air Force One.

(Spillmagasinet): Beskyttet av mørket sniker Marc Ecko seg angivelig forbi bevæpnete vakter, klatrer over piggtrådgjerder, spurter bort til Air Force One og tagger «Still Free» på en av motorene.

Video:Se videoen av taggingen her.

Se bildene i bunn av saken.

Juks og fanteri

Men videoen som er lagt ut på nettsiden stillfree.com er bare juks og fanteri.

Under linken «disclaimer» står det blant annet skrevet at videoen ikke skildrer en virkelig hendelse, men er ment å underholde og få deg til å tenke kritisk over ytringsfriheten i USA og regjeringens politikk.

- Jeg synes ideen om å spraymale presidentens fly ville være en flott måte å få igang en dialog på, sier Ecko om den påståtte hendelsen i nok en video på nettsiden.

Reklamestunt

Selv om Ecko muligens mener det han sier, er dette mye mer sannsynlig et reklamestunt for å promotere spillet «Marc Echo's Content Under Pressure».

Tittelen har fått middelmådige kritikker, blant annet terningkast tre her på Spillmagasinet. Ja, og så fikk Spillmagasinet linken til nettsiden fra Atari ...

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere