Takket Gud for at svenskene røk ut av Eurovision

Fornebu (NTB-Peter Tálos): Danske Tomas N'evergreen var overbevist om at slaget sto mellom Sverige og Danmark da den aller siste finaleplassen i Eurovision skulle avgjøres torsdag kveld.

Sammen med makker Chanée var det en lykkelig N'evergreen som kapret den aller siste billetten til finaleshowet på Fornebu lørdag kveld. Danskene med sangen «In a moment like this» holdt pusten da det bare gjensto én plass.

- Vi trodde det ville bli enten Sverige eller oss, og takk Gud for at det var det røde flagget som kom opp, sa Tomas N'evergreen etter at showet var ferdig.

Tilbake sitter svenskene som med sangen «This is my life» med Anna Bergendahl ikke nådde opp. Det er aller første gang i svenskenes 55-årige historie i Eurovision Song Contest at de ikke skal delta i finalen og sjokket var stort for alle de svenske mediene som følger konkurransen.

- Det var en drepende delfinale. Hadde Sverige blitt plukket ut til å spille i den første delfinalen, ville vi gått videre, sier journalist Niklas Forsberg i Sveriges Television til NTB. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag