Talent innfrir?

Foto: hesteguiden.com

Talentet Deweyscamper imponerte oss i sitt debutløp, og vi tror 3-årshoppa vinner sitt løp i lunsjen på Jarlsberg i dag.

Tirsdag ble en strålende dag for Sportspills travtips. Det hele startet med V4 på Visby i Sverige, der vårt minste spilleforslag på 240 kroner satt til en utbetaling på 1524 kroner. 21 andelslag gikk da inn på Eksperten, men på kvelden på Momarken ble det enda bedre.

Der ble det fantastisk klaff for Kurt Leirvågs V65-tips, når samtlige spilleforslag suste inn med seks rette og en rekke femmere. De som spilte hans minste V65-forslag på Nettavisen (innl.pris kr 192), kunne kvittere ut herlige 6573 kroner, og på Eksperten ble det naturligvis full fest. Der gikk hele 21 andelslag inn med seks rette, og totalt denne tirsdagen spilte vi inn 540.000 kroner for våre lesere.

På Bjerke onsdag var vi svært lenge i tvil om hvordan vi skulle angripe jackpotomgangen med mange store favoritter. Heldigvis lanserte vi også en rekke andelslag på Eksperten der vi spilte samlebonger og kun etter seks rette. De som kjøpte andel i et av disse kunne glede seg stort.

For to av andelslagene (et på fem andeler a kr 400 og ett på seks andeler a kr 300), ble det ekstra stor grunn til å feire. Begge disse fikk seks rette ganger 100, og betalte tilbake storfine 39 200 kroner, altså kr 7840 kroner tilbake på hver andel. Totalt rasket vi med oss ca 190 000 kroner på andelslagene, der vi spilte samlebonger onsdag. Undertegnede prikket også V5 på vårt største spilleforslag på hjemmesiden og på Eksperten, til en utbetaling på fine 10 659 kroner, og da ble det en ny god dag for Sportspill.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Torsdag er som vanlig flust av spillmuligheter for de som liker å spille på hest. Jägersro travbane i Malmø er vertskap for vårt favorittspill V4, mens Jarlsberg tar seg av lunsjtravet her hjemme. Til kvelden er det dobbel V5 på Bergen travpark og ikke minst er det V65 fra Øvrevoll, der våre formsterke galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen satser på å følge opp sin svært sterke tipsform.

Innleveringsfrister Jarlsberg
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

HTML EMBED

Denne blir veldig bra
I et varmblodsløp i lavt grunnlag i V5-2 kommer 6 Deweyscamper til start, og vi tror 3-årshoppa legger dette feltet på rygg. Vi synes hun så kanonfin ut i debuten, ved andreplassen på 20.2 full vei, og mot relativt svake konkurrenter i dag, tror vi sterkt på seier. Knapp favoritt i et garderingsløp, og vi bankerspiller.

I debuten vandret hun utvendig hele veien, og vi hadde rundt 17.5 siste tusen på våre klokker der. Da gikk det klart fortere nedover oppløpet, og det var slett ikke tomt på tanken i mål (full spenst i målgangen). Storvokst flott hoppe dette, som garantert har gått mye fremover på form, med det siste løpet i kroppen.

Debuterer bak startbilen, men disse hestene fra USA er nærmest født bak startbilen. Da tror vi den biten går greit, og hun lignet en type som bare stikker av gårde fra start. Vi tror dette er snakk om en hest som kommer til å bli veldig bra på sikt, og vi synes det er riktig å spille henne, mot slett motstand i dag.

HTML EMBED

Romtveit gjort det igjen?
I et kaldblodsløp i den fjerde avdelingen ser det på forhånd vidåpent ut, og vi garderer da følgelig veldig bredt. En svært spennende start gjør dog 9 Rappo i regi svært dyktige Lars O. Romtveit, og den karen har gjort underverker før. Rappo er av den kapable sorten, og det kan være så enkelt som at han vinner.

Vi finner i hvert fall hesten svært spillbar i DD til fine odds, og han er spennende på kryssene med kun 8% av innsatsene på seg. Det kan dog like gjerne bli seier som disk, men oddsene som tilbys i DD-spillet finner vi interessante. Løpet er som sagt åpent, og her er det bare å gardere så langt lommeboken rekker.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.