RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tandberg-ansatte i kikkerten

Sist oppdatert:
Godt over 20 ansatte i Tandberg skal være i Økokrims søkelys etter at de har solgt aksjer i selskapet rett før resultatvarslet 5. desember
Les også:
Tandberg-sjef irriterer Økokrim
Tandberg: - Tilsynssak lagt død
Tilsynet på razzia hos Tandberg - datterselskap siktet for lekkasjer(Ny3)

Det melder Dagens Næringsliv torsdag.

Ledelsen i Tandberg med finansdirektør Terje Rogne (bilde) i spissen har siden Økokrims razzia mot hovedkontoret sist fredag hardnakket påstått at innside-saken er død.

Men ifølge DN skal saken være langt fra død for Økokrims del. Etter det avisen erfarer ble godt over 20 ansatte i Tandberg avhørt samtidig slik at de ikke kunne snakke seg imellom før de ble avhørt i forbindelse med razziaen. Samtlige av disse, godt over 20 ansatte, skal nå være i Økokrims søkelys.

De mistenkes alle for å ha solgt aksjer rett før resultatvarslet 5. desember.

Det er selvfølgelig ikke ulovlig for de Tandberg-ansatte som ikke er definert som primærinnsidere å handle aksjer. Men aksjesalgene er blitt behandlet både av Oslo Børs og Kredittilsynet før anmeldelsen førte saken over i Økokrims hender. Hos begge instansene der saken er blitt behandlet har man reagert på at det har vært såpass mange – og store – aksjesalg gjort av ansatte i dagene forut for at resultatvarselet ble sendt ut. Såpass mange at man har lurt på om det virkelig kunne være tilfeldig, skriver DN.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere