RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tandberg Data gir lån før børsnotering

Sist oppdatert:
Tandberg Data og styreformann Svein Goli gir lån til nylig utfisjonerte Tandberg Storage. Dermed godtar Oslo Børs børsplanene til det nye Tandberg-selskapet
Nå ligger alt klart for et fjerde Tandberg-selskap på Oslo Børs.

Tidligere er det kjent at Oslo Børs stilte krav om at Tandberg
Storage måtte tilføres ytterligere 10 millioner kroner i likvide midler, utover planene i fisjonsprospektet. Nå har Børsen revurdert behovet for tilførsel av likvide midler blant annet på bakgrunn av revidert informasjon fra Tandberg Data om likviditetsbehovet i O-Mass de kommende 18 måneder.

Samtidig er det klart at Tandberg Data går inn en låneavtale med Tandberg Storage, hvoretter Tandberg Storage kan låne inntil 5,7 millioner kroner i perioden fra første september til første november 20066.

Børsen har meddelt at låneavtalen medfører at likviditetssituasjonen for Tandberg Storage ikke er til hinder for børsnoteringen. Samtlige vilkår for børsnoteringen av Tandberg Storage er derved oppfylt, heter det i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere