RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tandberg Data inngår stor IBM-avtale

Sist oppdatert:
Tandberg Data og Gudmundur Einarsson inngår en stor IBM-avtale på nye lagringsprodukter. Avtalens verdi er på hele 30 til 35 millioner dollar
Tandberg Data har over lengre tid hatt et OEM-samarbeid med IBM. Nå har selskapet inngått en avtale om levering av en ny generalsjon båndbasert lagringsprodukter.

- Leveransene til IBM vil starte tidlig i 2005 basert på en vellykket kvalifisering innen utgangen av 2004. Avtalen gjelder til 31. desember 2006 og har en anslått verdi på 30-35 millioner dollar over to-års perioden med årlige fornyelser deretter, heter det i en melding.

Tandberg Data har også nylig annonsert en samarbeidsavtale med IBM om salg av IBMs LTO Ultrium båndstasjoner som en del av datalagrings og sikkerhetsløsningene som leveres av Tandberg Data.

- Tilsammen utgjør disse avtalene en betydelig utvidelse av forretningsforholdet mellom selskapene og bidrar til å styrke det strategiske samarbeidet som har vart i mer enn 15 år.

For Tandberg Data representerer den nye avtalen en ytterligere styrking av relasjonen til IBM og det er en stor anerkjennelse av Tandberg Datas kompetanse, kvalitet og support.

Avtalen er et viktig ledd i å legge forholdene til rette for videre vekst i 2005 og videre, skriver Tandberg Data i en melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere