RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tandberg Data-konkurrent friskmelder marginene

Sist oppdatert:
Datalagringsselskapet Overlands Storage har lagt frem resultater langt over konsensustall, og venter ytterligere forbedringer i de to neste kvartalene. Bruttomarginene er nå normalisert
Les også:
Tandberg Data-konkurrent guider opp

Overland Storage fikk et resultat på 1,5 millioner dollar, eller 13 cents pr. aksje i sitt regnskapsmessige andre kvartal 2003, som ble avsluttet 31. desember. Det var ifølge Multex ventet et overskudd på kun 4 cent pr. aksje etter et positivt resultatvarsel før jul.

Omsetningen i kvartalet endte på 48,56 millioner dollar, mot 45,6 millioner i samme periode i fjor.

Etter to vanskelige kvartaler er bruttmarginen i ferd med å bli normalisert, skriver selskapet i en kommentar til tallene, som er godt over både markedets og selskapets forventninger.

Det er spesielt sterkt salg til selskapets OEM-kunder som trekker opp for selskapets som konkurrer blant annet med Tandberg Data innen markedet for datalagringsprodukter og systemer.

Overland forventer et resultat på mellom 11 og 17 cents i inneværende kvartal, og 23 til 28 cents i sitt regnskapsmessige fjerde kvartal. Da forventes omsetningen å ha økt til 54 til 59 millioner dollar på kvartalsbasis.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere