RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tandberg Data ser økte marginer

Sist oppdatert:
Tandberg Data klarte å holde bunnlinjen i pluss også tredje kvartal, og forventer ytterligere forbedring i inneværende kvartal
Tandberg Data fikk et resultat før skatt på 11 millioner kroner i tredje kvartal, mot minus 141 millioner kroner i samme periode i fjor.

Selskapet registrer en økning i bruttomarginene for femte kvartal på rad, og fikk et driftsresultat før avskrivninger på 22 millioner kroner. Det er en økning på 7 millioner fra foregående kvartal når restruktureringskostnader i forbindelse med fisjonering av Tandberg Storage holdes utenfor.

Selskapet forventer at den positive trenden vil fortsette inn i fjerde kvartal, både på marginer og for salgsveksten. Bruttomarginen steg fra 31,7 prosent i andre kvartal til 33,6 prosent i tredje kvartal.

- Selskapet forventer fortsatt salgsvekst og forbedring av bruttomarginen i forhold til fjerde kvartal i fjor, skriver Tandberg Data i en kommentar.

Omsetningen i tredje kvartal var svakt bedre enn i samme periode i fjor, og steg til 200 millioner kroner i tredje kvartal mot 195 millioner kroner i fjor.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere