RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tandberg-konferanse i dag

Sist oppdatert:
Tandberg vil avholde en telefonkonferanse om tallene torsdag. Tor Arne Olsen (bildet) ved Oslo Børs anbefaler generelt at selskapene gjennomfører normale resultatpresentasjoner
Det har knyttet seg en del forundring til at Tandberg ikke har valgt å gjennomføre en normal presse- og analytikerkonferanse i forbindelse med resultatene for fjerde kvartal.

Finansdirektør Terje Rogne opplyste til iMarkedet onsdag at han og konsernsjef Andrew Miller prioriterte å møte investorer i New York torsdag og fredag.

Tandberg-toppene vil også avholde møter i London mandag og tirsdag og deretter går turen til Oslo onsdag og torsdag.

Tandberg har likevel valgt å gjennomføre en telefonkonferanse torsdag i forbindelse med resultatene. Her vil Miller og Rogne stille opp.

Pressetalsmann ved Oslo Børs, Tor Arne Olsen, sier til iMarkedet at Børsen anbefaler selskapene å gjennomføre normale presentasjoner. Dette for å gi investorene mest mulig informasjon som de ønsker.

Telefonkonferansen til Tandberg vil bli avholdt klokken 10.30 amerikansk østkyst-tid, eller klokken 16.30 norsk tid.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere