RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tandberg-konkurrent på kjøper'n

Sist oppdatert:
Tandbergs argeste konkurrent, amerikanske Polycom har kjøpt opp en privateid partner.
Polycom har ifølge en pressemelding lagt 47,6 millioner dollar på bordet mot å overta alle aksjene i det privateide amerikanske selskapet Destiny Conferencing Ltd. Destiny Conferencing utvikler og selger konferanseløsninger og har allerede innarbeidet Polycoms videokonferansesystemer i sine løsninger.

Polycom sirker seg gjennom oppkjøpet en rekke patenter innen tele- og videokonferansesegmentet. Destinys telepresence-teknologi er fra før basis i Polycoms telepresence-løsning.

Kjøpe summen omfatter både nedbetaling av gjelder og depositumbeløp i tillegg til aksjene. Aksjonærene i Destiny kan få ytterligere 10 millioner dollar for selskapet basert på oppnåelse av visse finansielle milepæler i perioden ut 2009.

Oppkjøpet av Destiny bidrar i tillegg til teknologi, med etablerte kundeforhold til store kunder som Capital One, AOL og Deloitte & Touche, iføgle Polycom. Destiny har 27 ansatte.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere