RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tandberg-partner også med i Cisco-samarbeid

Sist oppdatert:
Også Tandbergs partner Radvision skal være med i Ciscos IP-telefoniløsning. - Dette er komplementære produkter, sier Tandbergs Terje Rogne til iMarkedet
Med mye ståhei lanserte Tandberg denne uken at de har inngått et partnerskap knyttet opp mot Ciscos nye løsning for IP-telefoni, eller internett-telefoni.

Bakgrunnen er at Cisco har lansert et nytt programvareprodukt, som går under navnet CallManager 4.0. Tandberg-produktene TANDBERG 1000 og TANDBERG 550 vil være de første til å integrere Cisco-programvaren.

Radvision er en av underleverandørene og partnerne til Tandberg. Selskapet meldte torsdag at selskapet også er med på lanseringen av Ciscos nye videokonferanseløsning for IP-telefoni.

- Radvision annonserer i dag at deres MCU og gateway teknologier er benyttet i Cisco Systems’ nylig annonserte videotelefoni-løsning, skriver Radvision og Cisco i en pressemelding torsdag.

iMarkedet ringte Tandbergs IR-sjef Terje Rogne for å høre om forskjellen mellom Radvisions avtale med Cisco og Tandbergs avtale. Bakgrunnen er at Rogne uttalte til iMarkedet onsdag at Cisco-avtalen er eksklusiv.

- Hva er forskjellen mellom avtalen Radvision har og den dere (Tandberg) har med Cisco?

- For å si det sånn; hvis kunden vil ha en totalløsning vil man kjøpe produkter fra Radvision, Cisco og oss, sier Tandbergs Rogne til iMarkedet.

I en melding fra Cisco heter det onsdag at Tandberg er den første leverandøren som supporterer Ciscos CallManager 4.0. Cisco ønsker å få på plass flere av leverandørene til å supportere sin nye videokonferanseprogramvare.

CallManager 4.0 gjør det mulig for brukerne å få opp en video på PCen ved telefonoppringinger over internett. Som tilleggsutstyr trengs et kamera.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere