RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tandberg-Rogne i hardt vær igjen

Sist oppdatert:
Tandbergs Terje Rogne sier han ikke bryr seg om meningene til meglerhuset Alfred Berg. Analysesjef Morten Sundstø venter på en telefon, som aldri kommer, fra Rogne
Når iMarkedet ringer Tandbergs markante IR-sjef i Norge, Terje Rogne, for kommentarer til en ny analyse fra meglerhuset Alfred Berg svarer han dette:

- Hva Alfred Berg har gjort har jeg et ganske avslappet forhold til,

Han lar det skinne igjennom at han har svært lite til overs for analysene til Alfred Berg.

Oppgitt Sundstø

Nå iMarkedet konfronterer analysesjef Morten Sundstø i Alfred Berg med uttalelsen velger analysesjefen i Alfred Berg å ta det diplomatisk.

- Jeg får bare ta dette til etterretning. Det får være hans uttalelse, sier Sundstø til iMarkedet.

Alfred Bergs analysesjef sier imidlertid at de ikke har klart å få kontakt med Rogne i lengre tid, og Tandbergs IR-sjef har ikke ringt tilbake på henvendelser.

- Han er ikke akkurat tilgjengelig for oss. Vi får håpe han har mye å gjøre, sier Sundstø diplomatisk.

Alfred Berg-analytikeren mener at han har truffet godt på Tandberg-aksjen uten rettledningen til Rogne.

- Vi er jo de eneste av 22 meglerhus som har truffet på Tandberg-aksjen i år, sier Sundstø til iMarkedet. Sundstø endret tidligere i år fra en positiv til en negativ holdning til Tandberg-aksjen.

Ikke første gang

Det er ikke første gangen at stilen til Tandbergs Terje Rogne blir diskutert i aksjemarkedet. Særlig i mars 2003 blåste det friskt rundt Rogne.

Da kom Tandberg med et meget overraskende resultatvarsel, noe flere investorer mente ble kommunisert altfor sent fra selskapet.

I begynnelsen februar 2004 valgte Rogne å gå av som finansdirektør i Tandberg. Han er nå ansvarlig for den norske operasjonen til selskapet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere