RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tandberg ser marginal bedring

Sist oppdatert:
Tandberg-sjef Andrew Miller er nå ute med oppdatering på selskapets utsikter. Det ventes en marginal bedring i markedet, og selskapet mener utviklingen går etter planen
Tandberg venter marginal bedring i markedsforholdene, tross de fortsatt vanskelig bedriftsklimaet og konservative investeringer hos kundene.

Det fremgår av selskapets midtkvartalsoppdatering.

Tandberg venter ingen endringer i snittpris pr. enhet, med fortsatt solide bruttomarginer, heter det videre. Disse ventes å være på nivå med tredje kvartal.

Etter seks uker i fjerde kvartal meldes det at det fortsatt er vanskelig å se utviklingen fremover, men at driften har bedret seg i tråd med det man har sett så langt i 2003.

Man mener å ha en solid vinn-rate på kontrakter, og antallet mulige kontrakter fortsetter å øke. Det ventes at implementeringen av standarden H.264 vil ha en positiv effekt på omsetningsveksten i 2004.

- Vi fortsetter å gjøre det som planlagt mot et bakteppe av et fortsatt utfordrende marked med begrenset synlighet, sier Miller.

Det gis ingen konkret resultatprognose. Dette var heller ikke ventet.

Markedet i Nord-Amerika utvikler seg som forventet. Når det gjelder offentlig sektor, gjør homeland securitiy-delen det som ventet, mens andre deler er svakere. Innen bedrifter, samt statlige og lokale myndigheter, er det marginal forbedring, som ventet.

Det er fortsatt utfordrende i Europa, men man ser stabilisering, med sesongmessig svingninger.

Asia går som forventet, men tidlige tegn til fremgang, heter det.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere