RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tandberg traderaksjen i mars

Sist oppdatert:
Tandberg er klart mest omsatt av enkeltaksjene blant traderne på Oslo Børs i mars
Dette viser tall som internett-meglerhuset Nordnet har beregnet. Meglerhuset har tatt for seg handelen til de fire aktørene som driver med ren internetthandel på det norske markedet; Nordnet, NetFonds, Stocknet og Skandiabanken. De fire 14,87 prosent av antall transaksjoner på Oslo Børs i mars måned.

Tandberg er klart mest omsatt av enkeltaksjene, med i underkant av 7000 transaksjoner, melder Nordnet. I februar ble det til sammenligning gjennomført omtrent 2100 transaksjoner i Tandberg. De fem mest populære aksjene i mars blant privatinvestorer var Tandberg, Kværner, Tomra, Frontline og Opticom.

- Det er fortsatt daytraderene og de aktive kundene som står for mye av handelen, og tallene viser at volumet per transaksjon har økt kraftig sammenliknet med februar, sier Lars Thorstensen, salgs- og markedssjef i Nordnet Norge.

Internettmeglerenes handelsvolum økte fra omtrent 1,64 milliarder kroner til 2,08 milliarder kroner. Dette tilsvarer en samlet markedsandel av volum på 3,25 prosent i mars.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere