RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tangerte Hovi

Sist oppdatert:

Se Freddy om rekorden og kampen her

Freddy dos Santos (33) spilte sin kamp nummer 178 på høyeste nivå i Norge for Vålerenga i søndagens kamp mot Rosenborg. Med det ble han historisk og tangererte Tom Henning Hovi som satt rekorden i 2006-sesongen.

- Det er stort. Tom Henning var en stor og markent skikkelse i Vålerenga-historien, så jeg er stolt, sier Freddy til VIF TV.

Han var ikke helt fornøyd med 0-0 mot Rosenborg, men mener det er positive ting å ta med seg framover.

- Selv om banen ikke var den beste prøver vi å spille fotball. Vi lykkes ikke alltid, men jeg tror vi blir bedre etter som vi får spillet til å sitte enda bedre, sier han.

- Vi skal ta med oss en del positivt også fra denne kampen. Vi vil jo ha mer, det er sånn det er. Men, vi har sluppet inn ett mål på tre kamper, og det skal vi i forsvar og resten av laget være stolte av.

Se Freddy om rekorden og kampen her

Berre hakk i hæl

Morten Berre har også fått mange kamper for Vålerenga i løpet av sin karriere, og ligger kun 17 kamper bak dos Santos. Med andre ord kan Berre også passere Hovi denne sesongen.

Se oversikten over flest kamper her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere