RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tankrederi henter penger

Sist oppdatert:
En av Frontlines tidligere partnere i Tankers International har gjort en emisjon på nær 800 millioner kroner rettet mot meglerhuset Morgan Stanley & Co
Det er det amerikanske tankrederiet Overseas Shipholding som nå har gjort en rettet emisjon. Rederiet er et av medlemmene i supertankerpoolen Tankers International, hvor Frontline tidligere var medlem.

Emisjonen er gjort rettet mot meglerhuset Morgan Stanley & Co, og utgjør totalt 3,2 millioner nye aksjer. Aksjene er utstedt under en emisjonsfullmakt OSG nylig registrerte.

Rederiet vil få 115 millioner dollar, eller knappe 800 millioner kroner, i emisjonen, som ifølge en pressemelding skal brukes til generelle selskapsforhold.

Videre opplyses det at visse storaksjonærer har intensjoner om å selge 1,6 millioner av sine aksjer på samme betingelser til meglerhuset. Inntektene fra dette salget vil i sin helhet gå til de selgende aksjonærene.

OSG har også gitt Morgan Stanley en opsjon på å kjøpe ytterligere 720.000 aksjer til samme betingelser. Opsjonen kan erklæres i løpet av 30 dager.

Tankaksjer har vært virkelig i skuddet i det amerikanske markedet de siste månedene, noe OSG ser ut til å vil utnytte. Aksjekursene til blant annet OSG har steget til stadig nye toppnoteringer den siste tiden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere