Ifølge tiltalen skal mannen i 40-årene ha gitt samboeren sterkt bedøvende midler før han gjennomførte voldtektene. Det skriver TV 2. Mannen, som til vanlig jobbet som tannlege på Østlandet, hadde tilgang til flere sterke bedøvende midler.

Les også: Vekter dømt for voldtekt på jobb

I voldtektene av samboeren sin skal tannlegen ha gitt kvinnen midazolam og rohypnol. Førstnevnte er et søvninduserende legemiddel som blant brukes i forbindelse med kirurgiske inngrep, skriver TV 2.

Minst 100 milliliter

Rohypnol er kjent som «voldtektsdopet», siden personen som får det i seg vil ofte miste bevisstheten, og det beroligende middelet har blitt funnet i flere voldtektssaker tidligere.

Les også: Pornoskuespiller Ron Jeremy siktet for 20 nye voldtekter og overgrep

Det står i tiltalen at tannlegen skal ha tatt med seg minst 100 milliliter med midazolam i løpet av de siste årene, samt to tabletter med rohypnol, fra et tannlegekontor i tidsrommet 2016 eller 2017 til oktober 2019. Det står videre i tiltalen at mannen også tok minst 3 milliliter midazolam fra et annet tannlegekontor i perioden mellom 2018 og 2019.

Anmeldte seg selv

Det var i fjor at mannen ble konfrontert av samboeren sin, og dermed valgte å gå til politiet for å anmelde seg selv.

- Denne tiltalen hadde ikke blitt som den ble om ikke han la alle kortene på bordet, sier statsadvokat, og aktor i saken, Cecilie Schløsser Møller til TV 2.

Les også: Gaute Drevdal dømt til 13 år og seks måneder i fengsel for flere voldtekter

Kanalen skriver videre at mannen skal ha benyttet seg av en parfymeflaske, sprøyter og spatel, flere av gangene han voldtok samboeren.

Erkjent straffeskyld

Tannlegen har dermed erkjent straffeskyld, og ønsker å bli ferdig med saken og ta sin straff, forteller mannens forsvarer til TV 2. Kvinnen på sin side ønsker også å bli ferdig med saken så fort som mulig, fordi saken har vært en stor belastning for henne, ifølge hennes bistandsadvokat.

Saken er berammet i Oslo tingrett, onsdag den 9. september.