RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tanta svanger med VG

Sist oppdatert:
Aftenposten tar en svensk en og lanserer nettstedet N24, sammen med VG.
18. april kommer det alle sammen har ventet på. Aftenposten, av mange kalt tanta, og VG gjør det samme som sine svenske søsteraviser og starter nettavis for økonomi- og næringslivsnyheter, N24.no.

I fjor lanserte Schibsted-eide Svenska Dagbladet og Aftonbladet N24.se, med stor suksess.

Det blir VGs nyhetsredaktør, Hans-Christian Vadseth som skal lede den nye nettavisen.

- På kort sikt skal N24.no bli Norges største og best oppdaterte nettsted for økonomi- og næringslivsnyheter. For alle som er interessert i dette samfunnsfeltet, skal vi raskt bli en nødvendighet. På lengre sikt er målet å bli størst innenfor dette området i Norge, uansett publiseringskanal, sier Vadseth i en melding.

Han mener de vil ha alle forutsetninger for å klare akkurat det og hevder de fra dag en vil være garantert svært høye brukertall gjennom distribusjon via VG.no og Aftenposten.no.

Sjefredaktør Hans Erik Matre i Aftenposten er styreleder i det nye selskapet. Aftenposten Multimedia eier 60 prosent og VG Multimedia 40 prosent av selskapet, som fra starten får 15 medarbeidere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere