RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tap for Vålerenga II

Sist oppdatert:
VALLHALL (vif.no): Vålerengas rekruttlag tapte 0-1 hjemme mot Tollnes på Valle Hovin Kunstgress i kveld.

Vålerenga stilte med et rent juniorlag, og kom under i målprotokollen etter ca. 35 minutter av oppgjøret. I andre omgang var hjemmelaget litt mer med, men klarte ikke å utligne ledelsen.

Vi kommer tilbake med fyldig kampreferat, kommentarer og bilder fra kampen utover kvelden.

Troppen: Adam Larsen, Robin Viksjold, Morten Lie, Kristian Brix, Harmeet Singh, Mustafa Achrifi, Fredrik Carlsen, Dan Fellus, Jørgen Horn, Christian Svendby, Joakim Bekken, Mohammed Fellah, Adnan Haidar, Dennis Obeng, Glenn Roberts og Jalal El-Gharbi.

Neste kamp: Vålerenga II – Tollnes
Valle Hovin kunstgress, mandag 8. mai kl. 19.00
4. runde, 2. divisjon avdeling 1

Dommere: Kristoffer Leirdal, Martin Lundby (AD), Ivar Michael Jahr (AD)
Billetter: Voksne: 50 kr. – Barn: 30 kr.
Medlemmer av Klanen med sesongkort på Ullevaal: Gratis.

Tabellposisjon:
Vålerenga II:
8 (1-1-1)
Tollnes: 12 (0-1-2)
Tre siste kamper:
Vålerenga II:
2-0 (Sarpsborg b), 2-2 (Bærum h), 0-2 (Åmot b)
Tollnes: 1-1 (Åmot b), 0-4 (Tønsberg b), 1-2 (Sprint-Jeløy h)

Vålerenga II hjemme: 0-1-0 Tollnes borte: 0-1-1

Tabell og kampoppsett 2. divisjon avdeling 1: www.n3sport.no
Vålerenga II startet sesongen bra med fire poeng på de to første kampene, men gikk på en smell borte mot nyopprykkede Åmot forrige mandag. Etter en jevnspilt førsteomgang, var hjemmelaget best etter pause og vant fortjent 2-0.
– Vi møtte et robust lag, som spilte på fysikken. Åmot fikk spille på sine styrker og det ble en duellkamp. De hadde mer vilje og tæl enn oss og vant fortjent, sier Vålerengatrener Glenn Rostad til vif.no.

Mot Tollnes på mandag akter rekruttene å vise seg fra en annen side.

– Prestasjonene må bli bedre mot Tollnes. Vi vil gjerne revansjere oss. På dette nivået må vi legge ned minst like mye innsats som motstanderlagene, ellers vil vi få problemer med å ta poengene vi ønsker og trenger. Mot Tollnes må vi først og fremst ha fokus på egne prestasjoner. De må heves om vi skal få med oss poeng, forteller Rostad.

Hovedtrener for U-gruppa Andreas Holter forteller at det blir mange unge spillere på banen mot Tollnes.
– A-laget har cup-kamp på onsdag og seriekamp mot Lillestrøm på fredag. Derfor har vi fått signaler om at vi sannsynligvis må greie oss selv mot Tollnes. Vi kommer til å stille et pur ungt andredivisjonslag. Men det ser vi på som en glimrende utfordring. Vi har slått andredivisjonslag før med bare juniorspillere, så vi satser på at vi kan gjøre det igjen. Det blir flott matching for de yngste.

Kampreferater Vålerenga II 2006:

Sarpsborg-Vålerenga 2 0-2

Vålerenga 2 -Bærum 2-2

Åmot - Vålerenga 2 2-0


Besøk fra Telemark
Tollnes Ballklubb er motstander i sesongens andre hjemmekamp. Klubben holder til på Nenset mellom Porsgrunn og Skien og er et av tre lag fra Telemark Vålerengas 2. divisjonsavdeling.

Tollnes hadde sin første gode periode på slutten av 1940-tallet da de på et tidspunkt var Telemarks beste lag. I årene som fulgte opplevde klubben motgang, og aktivitetsnivået var lavt. Fra 1980 til midten av nittitallet lå klubben stabilt i 3. divisjon. I 1995 ble det vedtatt en sportslig handlingsplan med ambisiøse mål. Målet ble nådd da Tollnes rykket opp til 1. divisjon før 2002-sesongen. Klubben rykket imidlertid ned etter bare en sesong i vår nest øverste divisjon og har siden hatt tilhold i 2. divisjon.

Tung start for Tollnes
Denne sesongen mønstrer Tollnes en forholdsvis liten og ung tropp og har fått en tung start på seriespillet. Før mandagens kamp har de sorte og gule ett poeng og 2-7 i målforskjell. Etter uavgjort borte mot nykommer Åmot i premieren endte bortekampen mot Tønsberg og hjemmekampen mot Sprint-Jeløy med tap.

Tollnes mistet tre sentrale spillere før denne sesongen. Tidligere Odd-spiller Brede Bomhoff har trappet ned, Vidar Evensen som tidligere har spilt for blant annet Kongsvinger og Strømsgodset, har forsvunnet til avdelingskollega Notodden, mens midtbanesjefen Glenn Bednarczyk har gått til 1. divisjonsklubben Pors Grenland. Inn har Sami Mahlio kommet. 34-åringen med 25 landskamper for Finland og en fortid i Odd og Sandefjord er tilbake i Telemark etter ett år i den finske toppserieklubben Lahti. Ellers har Tollnes slitt med å erstatte spillerne som har forsvunnet og må stole på at de unge spillerne står frem.

Tollnes Ballklubb – stiftet 27.9.1932
Trener: Øystein Tallakstad
Hjemmebane:Tollnes stadion
Drakter: Vertikalstripet sort og gul trøye, sort bukse
Hjemmeside: http://www.tollnes.no

Lokale aviser:
Varden
Telemarksavisa

Tabellplassering siste fem år:
2. div. 2001: 1, 1. div. 2002: 16, 2. div. 2003: 4,
2. div. 2004: 3, 2. div. 2005: 7 (Kilde: nifs.no )
Tilgang 2006: Sami Mahlio (Lahti), Fredrik Paulsen (Odd), Truls Jakobsen (Fram Larvik), Stian Hagen (Skarphedin), Espen Adresen (Fram Larvik), Even Lundefaret (Skarphedin), Eirik Kvalheim (Odd), Eirik Hansen (Pors), Jan Fredrik Andresen (egen stall), Per Simen Lund (egen stall).
Avgang 2006: Lars Moholt (Drøbak-Frogn), Vidar Evensen (Notodden), Glenn Bednardzyk (Pors Grenland), Frode Klingberg (Brevik), Jon Ø. Rosland (Drøbak-Frogn), Christoffer Riis (Våg), Steinar Jordbakke (Kjelsås), Brede Bomhoff (trapper ned), Morten Romsdalen (trapper ned).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere

Mest lest