RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tap for VIF-rekruttene

Vålerenga tapte 2-3 mot Drøbak/Frogns A-lag i Vallhall lørdag ettermiddag. Ghayas Zaid scoret begge Vålerengas mål.

- Jeg synes førsteomgang var ganske bra. I perioder satt angrepsspillet og og vi fikk rullet opp i det mønsteret vi ønsker, sier Vålerenga-trener Gary Chapman til vif-fotball.no.

- Etter pause forandret kampen seg litt, mye på grunn av mange bytter. Laget ble veldig ungt og vi presterte vel egentlig som forventet både i første- og andreomgang.

Artikkelen fortsetter under bildet.

2 x Ghayas Zaid

Ghayas Zaid sendte Vålerenga i ledelsen åtte minutter ut i førsteomgang da han stupheadet et innlegg fra Christer Jensen i mål. Jensen gjorde også forarbeidet da samme Zaid banket inn dagens andre mål på hel volley fire minutter senere.

- Det var noen som utmerket seg i dag, først og fremt før pause. Ghayas var positiv. Han scoret et par mål og gjorde mye bra. Ellers var det avtalt på forhånd at Aleksander Solli bare skule spille 60 minutter. Han skulle først og fremst få en gjennomkjøring i dag. Han klarte seg bra i forhold til de vurderingspunktene vi hadde satt opp på forhånd.

- Vi blir bedre

Gary Champman begynte i jobben som Vålerenga-trener denne uka og hadde sin første kamp på linja lørdag.

- Vi starter litt på scratch nå. Jeg begynner å få oversikt over hva slags spillermateriale jeg rår over og nå skal vi utvikle relasjoner og spillemønster. Vi skal utvikle oss som lag og ikke minst utvikle hver enkelt spiller slik at de får ut sitt fulle potensiale.

- Når seriespillet er i gang er seier det eneste som teller, men akkurat nå betyr det ikke så mye om vi vinner eller taper. Gutta vil selvfølgelig vinne hele tida, og det er bra, men i forhold til spillerutvikling og den fasen vi er i nå, er det ikke så viktig.

Neste uke kan du bli bedre kjent med Gary Chapman på VIF TV og lese mer om den nye organiseringen av U-gruppa på vif-fotball.no.

Vålerenga rek - Drøbak/Frogn A 2-3 (2-2)
Vallhall Arena - 35 tilskuere

Mål: 1-0 Ghayas Zaid (8), 2-0 Ghayas Zaid (12), 1-2 Drøbak/Frogn (str. 24), 2-2 Drøbak/Frogn (34), 2-3 Drøbak/Frogn (69)

Vålerengas lag: Jacob Faye - Fadi Aziz, Aleksander Solli (Ahmed El-Amrani fra 56), Lamin Bojang (Victor Johansen fra 60), Lars Vincent Andersen - Andreas Lund, Anders Lie - Ghayas Zaid - Christer Jensen, Chuma Anene (Ayala Leiva fra 65), Riki Alba (Edson da Silva fra 68)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere