RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tap før skatt for Altinex

Sist oppdatert:
Olje- og avfallshåndteringsselskapet Altinex leverte tap før skatt i fjerde kvartal. Sjekk resultatet til selskapet her:
Altinex, som både driver med produkter knyttet til avfallshåndtering samt oljeproduksjon, leverte mandag tall for fjerde kvartal.

Selskapet melder om driftsinntekter på 13,3 millioner kroner i fjerde kvartal, mot 12,05 millioner kroner samme periode året før. Driftsresultat før avskrivninger (EBIDTA) endte med minus 6,77 millioner kroner mot et plussresultat på 650.000 kroner samme periode året før.

Driftsresultatet endte med et minus på 7,97 millioner kroner, mot et overskudd på 118.000 kroner samme periode året før. Resultat før skatt endte på et tap på 9,86 millioner kroner, mot et overskudd på 90.000 kroner samme periode året før.

Resultat etter skatt ble imidlertid positivt med et pluss på 23,6 millioner kroner, mot et overskudd på 12,1 millioner kroner samme periode året før.

Selskapet skriver at de har en målsetting om en dagsproduksjon på 10.000 fat per dag innen 2008.

Ved utgangen av kvartalet hadde selskapet 186,1 millioner kroner i likvide midler.

- Selskapet vil arbeide kontinuerlig med forskjellige fremmed- og egenkapitalinstrumenter for å sikre en hensiktsmessig finansiering av selskapet og for å legge til rette for kjøp av nye feltandeler og utviklingen av konsernet for øvrig, skriver selskapet i rapporten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere