Tap i serieåpninga

13.03.10 14:58

Vålerengas juniorlag tapte lørdag formiddag serieåpninga i interkretsserien 1-2 mot Kvik/Halden i Vallhall.

- Vi skal slå Kvik/Halden her i Vallhall, men i dag var vi rett og slett ikke gode nok på den siste tredjedelen. Vi produserte mange sjanser, men var ikke dyktige nok foran mål, sier Vålerenga-trener Aleksander Olsen til vif-fotball.no

- Kampen i dag var cupfinale og årets kamp for Kvik/Halden og når vi slipper inn 0-1 allerede etter fire minutter gjør vi det veldig vanskelig for oss selv og gir dem masse energi. Vi trodde vi skulle hente oss inn da vi utlikna halvveis ut i omgangen, men slapp inn et nytt dødballmål like før pause.

Andreomgang ble enveiskjøring i Vallhall. Gjestene fra Halden var knapt på en visitt innenfor Vålerengas sekstenmeter, men lå lavt og demmet godt opp for VIF-guttas press. Både Håvard Nielsen og Nicholas Tvinde hadde gode sjanser til utlikning, men bortelaget fikk alltid et bein eller hode på ballen i siste liten.

- Selv om vi hadde spillet og sjansene, er ikke dette godt nok. Vi vet at vi kan bedre enn dette og må bruke treningene på å heve oss. Det vi gjør i kamp gjenspeiler det som skjer på treningsfeltet.

Vålerenga – Kvik/Halden 1-2 (1-2)
Interkretsserien - Vallhall Arena

Mål: 0-1 Kvik/Halden (4), 1-1 Håvard Nielsen (18), 1-2 Kvik/Halden (40)

Vålerengas lag: Kristian Krohn Holm – Nicolai Næss, Victor Johansen (Simen Thollefsen fra 45), Marcus Kveen, Mathias Holmen (Lars Vincent Andersen fra 72) – Ole Sandnes, Soliman Aoudia (Nicholas Tvinde fra 45), Haakon Farstadvoll, Stefan Mimic (Kristian Grande fra 72) – Andreas Lund – Håvard Nielsen

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.