*Nettavisen* Nyheter.

Tap i serieåpningen

Ledet til pause, men tapte 2-3 mot Stabæk på Nadderud.

Klikk på bildet for å forstørre.

- Det er klart vi er skuffa. Vi liker ikke å tape og i dag hadde vi nok fortjent i hvert fall ett poeng, sier Vålerenga-trener Raymond Mikkelsen til vif-fotball.no.

- Det skuffer meg at vi ikke presterer bedre som lag. Vi jobbet alt for mye en og en i dag. Vi har mye mer inne enn det vi fikk vist i dag. Denne kampen kan vi ikke dvele for lenge ved. Neste helg er det nye seriekamp mot Sarpsborg 08. Den skal vi vinne.

Det startet imidlertid godt på Nadderud.

- Vi fikk en kjempestart med scoring allerede etter tre minutter. Resten av omgangen var jevn og åpen, forteller Mikkelsen.

- Etter pause ble vi spilt lave, vi fikk ikke satt presset vårt og jobbet for mye ene og en. Stabæk utliknet tidlig og gikk opp i ledelssn like etter. Vi fikk etter hvert satt presset vårt høyere og fikk uttelling for det. Shola Akinyemi utliknet til 2-2 og vi var for alvor med i kampen igjen.

Hjemmelaget slo imidlertid tilbake og scoret seiersmålet ti minutter før full tid etter dårlig markering i VIF-forsvaret.

Vålerenga møter Saprsborg på Valle i neste serierunde.

Stabæk - Vålerenga 3-2 (0-1)
1. runde interkretsserien - Nadderud kunstgress

Mål: 0-1 Ghayas Zaid (3), 1-1 Stabæk (55), 2-1 Stabæk 60), 2-2 Shola Akinyemi (70), 3-2 Stabæk (80)

Vålerengas lag: Gard Aarvik - Mathias Holmen (Soliman Aoudia fra 10), Fadi Aziz, Nicolai Næss, Lars Vincent Andersen - Kmaer Qaka (Shola Akinyemi fra 55), Andreas Lund (Deniz Payasli fra 60) - Ghayas Zaid (Mads Andre Solvang fra 80) - Monir Ben Mossa (Kristian Grande fra 62), Chuma Anene, Riki Alba

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.