RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tap i serieåpningen

Ledet til pause, men tapte 2-3 mot Stabæk på Nadderud.

- Det er klart vi er skuffa. Vi liker ikke å tape og i dag hadde vi nok fortjent i hvert fall ett poeng, sier Vålerenga-trener Raymond Mikkelsen til vif-fotball.no.

- Det skuffer meg at vi ikke presterer bedre som lag. Vi jobbet alt for mye en og en i dag. Vi har mye mer inne enn det vi fikk vist i dag. Denne kampen kan vi ikke dvele for lenge ved. Neste helg er det nye seriekamp mot Sarpsborg 08. Den skal vi vinne.

Det startet imidlertid godt på Nadderud.

- Vi fikk en kjempestart med scoring allerede etter tre minutter. Resten av omgangen var jevn og åpen, forteller Mikkelsen.

- Etter pause ble vi spilt lave, vi fikk ikke satt presset vårt og jobbet for mye ene og en. Stabæk utliknet tidlig og gikk opp i ledelssn like etter. Vi fikk etter hvert satt presset vårt høyere og fikk uttelling for det. Shola Akinyemi utliknet til 2-2 og vi var for alvor med i kampen igjen.

Hjemmelaget slo imidlertid tilbake og scoret seiersmålet ti minutter før full tid etter dårlig markering i VIF-forsvaret.

Vålerenga møter Saprsborg på Valle i neste serierunde.

Stabæk - Vålerenga 3-2 (0-1)
1. runde interkretsserien - Nadderud kunstgress

Mål: 0-1 Ghayas Zaid (3), 1-1 Stabæk (55), 2-1 Stabæk 60), 2-2 Shola Akinyemi (70), 3-2 Stabæk (80)

Vålerengas lag: Gard Aarvik - Mathias Holmen (Soliman Aoudia fra 10), Fadi Aziz, Nicolai Næss, Lars Vincent Andersen - Kmaer Qaka (Shola Akinyemi fra 55), Andreas Lund (Deniz Payasli fra 60) - Ghayas Zaid (Mads Andre Solvang fra 80) - Monir Ben Mossa (Kristian Grande fra 62), Chuma Anene, Riki Alba

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere