RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tapper Leo for arbeidskraft

Sist oppdatert:
Kun få dager etter at Atle Skageng gikk fra Leo Burnett til New Deal, går det kreative teamet Camilla Bjørnhaug og Preben Moan samme vei.

New Deal er et av de få utenlandske reklamebyråene som gikk med overskudd i fjor, resten har slitt med store underskudd.

Nå er de i ferd med å rekruttere flere personer for å ta unna en økende oppdragsmengde og ser ut til å finne mye av sin nye arbeidskraft hos Leo Burnett.

Mandag kunne Propaganda bringe nyheten om at en av bransjens mest erfarne personer, Atle Skageng. Han gikk til New Deal etter flere år i Leo Burnett. Skageng har hatt en lang karriere i reklamebransjen og har blant annet jobbet i Myres Lintas, Nordskar & Thorkildsen, JBR og Bates. Først som tekstforfatter, siden som byråleder i Bates og konsulent.

- Det er flere i New Deal som har jobbet med ham tidligere, både da han var tekstforfatter og konsulent. Vi oppfatter Atle som veldig strategisk dyktig, og han skal bidra tungt på den siden, uttalte Kirsti-Lill Toft Evang da nyheten ble kjent.

Nå har de rekruttert enda to personer med bakgrunn f ra Leo Burnett. Ett år etter hjemkomsten fra Bates Singapore forlater Camilla Bjørnhaug og Preben Moan Leo Burnett til fordel for nye utfordringer hos byrået.

- Det er selvsagt synd at så hyggelige og dyktige kollegaer/venner forlater oss. Jeg vil gjerne takke dem for innsatsen hos Leo Burnett og håper at våre veier vil krysses i fremtiden. Jeg er sikker på at de forlater Leo med mange gode minner og noen varige vennskap. Selv om det enda er en stund til de slutter - vil jeg allerede nå ønske samtlige lykke til i nye stillinger i Wergelandsveien, sier Bjarte Eide hos Leo Burnett.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere