RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tapte i Bergen

Sist oppdatert:
Vålerengas damelag har fått en tøff start i Toppserien.

Vålerengas damelag spiller i år sin første sesong noensinne i Toppserien, og startet sesongen med 1-5-tap hjemme mot seriefavoritt Stabæk, til tross for mye positivt spill. Lørdag spilte damene sin andre kamp for sesongen, borte mot Arna-Bjørnar i Bergen.

Kampen endte med 3-1-seier til hjemmelaget og etter kampen var skuffelsen stor i Vålerenga-leiren.

Vålerenga innleder godt og spiller seg til flere sjanser på Arna stadion. Den første halvtimen får laget følelsen av at tre poeng er innen rekkevidde, selv på bortebane mot meget solid motstand, skriver vif-damefotball.no.

Etter nesten tretti minutters spill kommer VIF til en enorm sjanse ved Kristin Haugstad, men laget blir kontret i senk da flere av spillerne står og roper på straffespark. Sekunder senere leder Arna-Bjørnar 1-0.

-Vi har ikke råd til ikke å løpe hjem på dette nivået og vi blir straffet hardt i en god periode, sier hovedtrener Cecilie Berg-Hansen til vif-damefotball.no.

Les mer om kampen her

Damenes neste kamp er hjemme mto Amazon Grimstad i Vallhall arena lørdag 25. april kl. 15.00.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere