*Nettavisen* Nyheter.

Tapte i «FIFA», drepte bestemor

En sterkt beruset 17 år gammel gutt drepte 65-åringen med seks øksehogg og gjentatte knivstikk.

28.10.09 10:57

Etter å ha tømt en flaske vodka løper 17 år gamle James Callaghan rasende ut på gata bevæpnet med øks og langbladet kniv, skriver den britiske avisen Daily Mail. Hendelsen skjedde i byen Hull i romjulen 2008.

I forkant av raserianfallet tapte tenåringen en rekke fotballkamper i fotballspillet «FIFA 08» mot broren og en venn. Avisen skriver også at Callaghan spilte «Grand Theft Auto» før han stormet ut på gaten.

På sin ferd truet 17-åringen med å angripe to unge jenter og en syklist, og slo en forbipasserende i hodet med øksen. Han forsøkte også å slå seg gjennom døren til et par. Da politiet rykket ut innrømmet James Callaghan å ha tvunget seg inn til 65 år gamle Irene Roberton og drept henne.

Inne i hjemmet til Roberton gikk tenåringen til angrep og hogg henne seks ganger i hodet med øksen, kuttet av en finger og stakk henne gjentatte ganger i ryggen, mage og bena med kniven.

Med leppestift skriver Callaghan deretter en unnskyldning på et speil til sin mor om at han ikke mente å drepe den gamle damen. Offeret og Callaghan kjente hverandre ikke fra før av.

James Callaghan skal ha vært kjent for å bli voldelig etter å ha drukket alkohol og ha hatt en voldelig fortid. Som seksåring skal han ha truet moren med kniv, skriver avisen. Etter at tenåringen ble arrestert er han blitt diagnostisert som paranoid schizofren.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.