RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tapte med ni mann

Sist oppdatert:
Tre røde kort da Vålerenga tapte i sluttminuttene mot Valencia.

VALENCIA (vif-fotball.no): Det gikk hett for seg da Vålerengas juniorlagt tapte 1-2 mot Valencia i Spania onsdag kveld. Hjemmelaget tok ledelsen etter 28 minutter og bare to minutter senere ble Vålerenga redusert til ti mann da Soliman Aoudia ble utvist etter en takling få andre enn dommeren mente kvalifiserte til rødt kort.

- I og med at vi fikk en spiller utvist allerede etter en halvtime ble det ikke det kampbildet vi hadde håpet på. Vi hadde håpet å få spilt vårt spill i større grad, men måtte gjøre om formasjonen etter utvisningen, sier Vålerenga-trener Raymond Mikkelsen til vif-fotball.no.

- Det var noen dommeravgjørelser i dag som vi er uenige i, men det må vi lære oss å takle, også vi som står på sidelinja

Dobbel utvisning

Ti minutter etter pause ble både Monir Ben Moussa og en Valencia-spiller utvist etter litt knuffing i etterkant av en stygg Valencia-takling. Vålerenga utliknet ved Lars Vincent Andersen midtveis omgangen, men hjemmelaget sikret seieren fire minutter før full tid til tross for heroisk innsats av et redusert VIF-lag.

- Kampen ble vanskelig, men jeg synes vi så igjen mye av det vi har jobbet med på treningsfeltet her nede. Gutta spilte som et lag og sto opp for hverandre. De taklet situasjonene som oppstod veldig godt.

- Defensivt var vi tryggere enn på lang tid, men hadde noen glipper i dag også som vi ble straffet for.

Kunne vunnet

Tapet var surt å svelge for Vålerenga-spillerne, men Mikkelsen mener likevel laget tar med seg en god følelse inn i morgendagens kamp mot Benidorm.

- Gutta kjempa knallhardt hele kampen så det var surt at vi slapp inn et mål helt på slutten. Det deles ikke ut poeng nå, men følelsen hadde vært mye bedre om vi hadde berget uavgjort. Alt i alt er vi ganske fornøyd med kampen. Det lover egentlig godt når vi er skuffet etter 1-2-tap mot Valencia.

- Vi sitter med en følelse av at dette var en kamp vi kunne vunnet. Jeg er ikke veldig imponert over Valencia. De var svakere enn laget vi møtte her nede med Wang for to år siden. Jeg hadde ventet at vi skulle bli rundspilt i perioder, men det ble vi ikke.

Valencia – Vålerenga 2-1 (1-0)
Valencias akademianlegg

Mål: 1-0 Valencia (28), 1-1 Lars Vincent Andersen (66), 2-1 Valencia (86)

Røde kort Vålerenga: Soliman Aoudia (30), Monir Ben Moussa (55)

Vålerengas lag: Gard Aarvik – Soliman Aoudia, Mathias Holmen, Deniz Payasli, Sondre Fagerli – Lars Vincent Andersen, Shola Akinyemi – Ghayas Zaid (Marcus Thorsen fra 60) – Monir Ben Moussa, Kristian Grande (Dennis Abrahams fra 80), Ahmed El-Amrani

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere