*Nettavisen* Nyheter.

Tapte mot FC København

- Det var gutter mot menn, men en fin referanse for oss, sier Vålerenga-treneren.

17.01.12 10:15

Vålerenga tapte 0-3 mot FC København i åpningskampen i Carneige Elite Tournament i Vallhall. Gjestene gikk tidlig opp i en 2-0 ledelse og økte til 3-0 etter pause.

- De er bedre enn oss på mottak og pasninger, rett og slett enkle basisferdigheter. I tillegg har de nok innarbeidet den måten de ønsker å spille på i en lengre periode enn det vi har hatt muligheten til. Det ble litt gutter mot menn. FCK er her med elleve landslagsspilere, så dette var en veldig fin test for oss og en fin referanse på hvordan vi ligger an i forhold til den beste og største klubben i Skandinavia, sier Vålerenga-trener Aleksander Olsen til vif-fotball.no.

Etter en dårlig start, kom Vålerenga mer med i kampen etter hvert og skapte flere store målsjanser.

- Vi talte i hvert fall fem gedigne sjanser, så vi burde nok ha scoret et par mål. Da hadde resultatet sett bedre ut, men kampen var i realiteten avgjort tidlig og mot slutten av kampen roet FCK ned og vi fokuserte på å spare bein og spillere til neste kamp.

- Vi var ikke gode nok i lange perioder og skapte ikke nok sjanser, men vi fikk en gjennomkjøring mot et veldig godt lag og nå fokuserer vi på å heve oss et hakk til kampen mot Vejle i morgen. Vi må ha litt mer sprut i beina både i presset og i det offensive. Vi må ha høyere balltempo og slippe ned skuldrene litt slik at vi kommer opp på det nivået vi har holdt hittil i oppkjøringa.

Vålerenga - FC København 0-3 (0-2)
Vallhall arena

Mål: Christoffer Remmer (7 min), Andreas Cornelius (14 min), Andreas Conrelius (50 min)

Gule kort: Ingen

Vålerengas lag: Jacob Faye - Deniz Payasli, Marcel Wawrzynkicvik (hospitant, f. 1994), Nikolai Næss, Lars Vincent Andersen (Ivan Näsberg fra 72) - Kamer Qaka (Mathias Blaarud fra 53), Shola Akinyemi - Ghayas Zahid (Amir Dausch fra 60) - Jibril Bojang (Nije fra 76), Riki Alba (Preben Finstad fra 70), Monir Benmoussa

Klikk på bildet for å forstørre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.