RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tapte mot IFK Gøteborg

Vålerenga fikk Kamer Qaka utvist etter fem minutter.

Vålerenga gikk på sitt tredje strake tap i Carnegie Elite Tournament torsdag ettermiddag. IFK Gøteborg vant kampen 2-0 etter en scoring i hver omgang.

Kampen fikk en dramatisk start da både Kamer Qaka og en IFK-spiller ble utvist allerede etter fem minutters spill.

- Jeg synes gutta gjorde en fantastisk innsats. Jeg var nettopp inne i garderoben og sa at jeg synes synd på dem i dag. De jobbet knallhardt og gjorde et skikkelig forsøk, men fikk kampen litt ødelagt av vi fikk en mann utvist allerede etter fem minutter, sier Vålerenga-trener Per Inge Jacobsen til vif-fotball.no.

- Måten vi ønsker å spille på er vanskelig med ti mann.Dessuten brukte vi litt for lang tid fra trenerbenken på å klare å omstille etter det røde kortet. Mot slutten av førsteomgang kom vi inn i kampen og skapte mange sjanser. Etter pause synes jeg det er vi som styrer spillet.

Vålerenga har bare scoret to mål hittil i turneringa og misset også store sjanser mot IFK Gøteborg.

- Det begynner vel å bli en gjenganger fra vår side, men jeg synes vi hadde fortjent et bedre resultat i dag. Vi hadde blant annet tre skudd i stolpen og misset et straffespark.

- Vi prøvde å være ganske offensive etter utvisningen og spilte bare med to spillere sentralt på midten. Det ble mye løping på dem som var igjen, så jeg skjønner at de ble slitne utover kampen.

Vålerenga har dermed null poeng etter tre kamper og spiller om 7. plassen mot Rosenborg i morgen.

- Det er selvfølgelig ikke bra nok, men vi er i januar og det er ikke nå vi skal være gode. Disse kampene er en del av forberedelsene våre til sesongen der NM og JET er naturlige mål. Men når det er sagt hadde vi ikke sett for oss at vi skulle stå med null poeng etter tre kamper.

Vålerenga - IFK Gøteborg 0-2 (0-1)
Vallhall Arena - 75 tilskuere

Mål: 0-1 Efe Yildirim (8), 0-2 Efe Yildirim (77)

Rødt kort Vålerenga: Kamer Qaka (2 gule)
Gult kort Vålerenga: Lars Vincent Andersen, Kristian Grande

Vålerengas lag: Marcus Engebretsen - Ahmed El-Amrani, Fadi Aziz, Deniz Payazli, Lars Vincent Andersen - Kamer Qaka, Andreas Lund - Ghayas Zaid (Ole Sandnes fra 40) - Riki Alba (Monir Ben Moussa fra 77), Shåresh Ahmadi, Chuma Anene (Kristian Grande fra 63)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere